1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. quatre quarts met appelen

quatre quarts met appelen

Door: ellentje

  • Frans, Banket
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 08-03-1999

Ingrediënten


4 eieren
250 gram suiker
250 gram zachte boter
250 gram tarwebloem
4 appelen



Appeltaart

Ontdek meer:

Voorbereiding

De oven voorverwarmen op 180 C of gasstand 3.

Bereidingswijze

Schil de appelen en snijd ze in plakjes. Klop de eieren en de suiker in een grote kom. Voeg er afwisselend de bloem en de zachte boter aan toe.
Bekleed de bodem van een ingevette springvorm met de appelen. Doe het deeg erop.
Laat dit 45 minuten in de oven bakken.
Zowel warm, lauw als koud is dit een lekkernij.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ellentje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top