1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Zalm
  6. Carpaccio van zalm

Carpaccio van zalm

Door: brando70

  • Nederlands, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 30-09-2007

Ingrediënten 4 personen


4 eetlepels mayonaise * 1 eetlepel olijfolie * 1/2 eetlepel balsamico azijn * 1/4 kropfijn gesneden ijsbergsla * 250 gram in plakjes gesneden zalm * 4 hrad gekookte gepelde eieren * peper * zout * 1/2 bakje tuinkers.


Carpaccio van zalm
Carpaccio van zalm

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Klop de mayonaise, de olie en de azijn door elkaar. Verdeel de sla over 4 borden en leg de plakjes zalm erop. Schik de parten ei erop en schep kleine lepeltjes van het mayoniasemengsel op de zalm. Bedtrooi met peper en zout naar smaak. Garneer met toefje tuinker.

Serveertip

Lekker met een wit pistoletje.

Bron

C1000



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van brando70
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top