1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. gehaktballetjes met satesaus

gehaktballetjes met satesaus

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 27-09-2007

Ingrediënten 4 personen


Rijst, pond gehakt, 3 eetl. nasikruiden, 1 ei, satesaus, braadboter.



Gehaktballetjes met nasikruiden en satesaus

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak alvast de satesaus volgens de aanwijzing op de verpakking.

Bereidingswijze

Meng de nasikruiden en het ei door het gehakt en draai hiervan mooie balletjes. Bak de balletjes in de koekepan gaar en rondom bruin. Kook ondertussen de rijst gaar. Doe de gehaktballetjes in een schaal en giet de satesaus erover.

Serveertip

Dit gerecht is heel lekker met sperziebonen. Zelf serveer ik er ook nog komkommer en kroepoek bij

Bron

Lekker doen



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van provo


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van provo
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top