1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Kabeljauw
  5. oosterse kabeljauw met mie en roerbakgroenten

oosterse kabeljauw met mie en roerbakgroenten

Door: chaootje

  • , Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 20-09-2007

Ingrediënten 4 personen


500 g kabeljauwfilet
4 el oosterse roerbakolie (C1000)
1 bosuitje, in schuine ringetjes
3 el sojasaus
peper, zout
1 pak Chinese mie à 250 g
2 zakken Chinese roerbakgroenten à 400 g (C1000)
1 zak emping (Go-Tan)


oosterse kabeljauw met mie en roerbakgroenten
oosterse kabeljauw met mie en roerbakgroenten

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Leg de vis in een ingevette ovenschaal. Verdeel de bosuitjes erover en druppel er 1 el van de sojasaus en 1 el van de olie erover.
Zet de schaal in een voorverwarmde oven (200 °C) en laat de vis in ± 8 min. helemaal gaar worden.
Bereid intussen de mie volgens de aanwijzigen op de verpakking.
Roerbak de groenten in de rest van de olie al omscheppend beetgaar. Breng op smaak met de rest van de sojasaus, peper en zout. Serveer de groenten met de mie, de vis en de emping.

Bron

Www.c1000.nl



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chaootje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top