1. Home
  2. Recepten
  3. Turkse keuken
  4. tomatensla met verse schapenkaas en munt

tomatensla met verse schapenkaas en munt

  • Turks, Salade
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 17-09-2007

Ingrediënten 2 personen


6 smaaktomaten (Tasty Tom); 2 lente-uitjes; 8 blaadjes verse munt (heb zelf meer gebruikt); 100 g fetakaas (neem de echte van schapenmelk, deze is echt veel lekkerder); olijfolie; citroensap; zout



Heerlijk fris en zo klaar.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de tomaten zeer klein en doe ze in een laag in een schaal of diep bord. Hak de ui fijn en verspreid hem erover. Strooi wat zout. Verkruimel of snijd de feta klein en verdeel erover. Snijd ook de munt fijn en doe die erop. Sprenkel er gul olie en heel zuinig citroensap over.

Bron

Culinaire kalender 2007 van Onno Kleyn



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van paulien_e


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van paulien_e
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top