1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Fusion keuken
  5. Aardbeien met limoenmascarpone

Aardbeien met limoenmascarpone

Door: multiculti_smuller

  • Fusion, Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 11-09-2007

Ingrediënten 4 personen


- 500 gr aardbeien
- 4 takjes munt
- 4 el sinaasappellikeur
- 2 limoenen
- 250 gr mascarpone
- 1 dl (volle) yoghurt
- 1 el witte basterdsuiker


Verder heb je nodig


Rasp


Heerlijk romig, zomers toetje.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

- Haal de kroontjes van de aardbeien en snij ze in stukjes.
- Knip/snij de muntblaadjes fijn en meng deze met de likeur door de aardbeien.
- Laat de aarbeien in de koelkast marineren.
- Boen de limoenen schoon, rasp de schil eraf en pers ze uit.
- Roer de mascarpone los met de yoghurt, 3 el limoensap, de suiker en de helft van de limoenrasp.
- Aardbeien met sap over 4 kommetjes verdelen en het mascarponemengsel erover scheppen.
- Garneren met de rest van de limoenrasp.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van multiculti_smuller
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top