Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Haagse bluf
  6. Haagse bluf

Haagse bluf

Door: luckyjo

  • Nederlands Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 10-09-2007

Ingrediënten 4 personen



  • 3 eiwitten
  • mespuntje zout
  • 125 gram suiker
  • 300 ml bessensap
  • 100 gram bitterkoekjes


Haagse bluf
Haagse bluf

Ontdek meer:

Voorbereiding

Klop de eiwitten met zout in een vervrije kom stijf. Voeg al kloppend de suiker toe tot het eiwitschuim in stijve pieken staat. Klop met kleine beetjes het bessensap door het schuim en blijf kloppen tot de bluf heel luchtig is.

Bereidingswijze

Schep de bluf in glazen en serveer de bitterkoekjes erbij.

Bron

Boodschappen



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top