Rijst met Indiase garnalencurrysaus

  • Indiaas, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 09-09-2007

Hoofdgerecht met vis

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
300 gr. basmatirijst,
2 uien,
500 gr. vleestomaten,
1 mango,
3 eetlepels zonnebloemolie,
1 pot Patak's Rogan Josh Korma Indiase Currysaus,
3 bakjes Hollandse garnalen,
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
kookpan, bakpan,

Voorbereiding

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Uien pellen en snipperen. Tomaten schoonmaken. Mango schillen. Tomaten en mango in stukjes snijden.

Bereidingswijze

In pan ui in olie fruiten. Tomaten toevoegen en 2 minuten meebakken. Mango en saus erbij doen en 10 minuten verwarmen. Laatste 2 minuten garnalen meewarmen.

Bron

AH

Serveertip

Curry met rijst serveren.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten