1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Gegrilde karbonade met Griekse rauwkost

Gegrilde karbonade met Griekse rauwkost

  • , Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 08-09-2007

Ingrediënten 4 personen


4 schouderkarbonades
2 tl milde paprikapoeder
peper, zout
4 el olijfolie traditioneel (C1000)
1 duobak aardappelschijfjes à 700 g (C1000)
3-4 el knoflooksaus
1 zak veldslamix à 200 g (C1000)
1 schaal luxe Griekse rauwkost à 300 g (C1000)



Gegrilde karbonade met Griekse rauwkost
Gegrilde karbonade met Griekse rauwkost
Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Dep de karbonades droog met keukenpapier. Meng het paprikapoeder met peper en zout naar smaak door 2 el olie. Bestrijk de karbonades met de paprikaolie.
Verhit de rest van de olie en bak de aardappelschijfjes volgens de aanwijzingen op de verpakking goudbruin en gaar.
Verhit een grillpan en rooster de karbonades in 4-5 minuten per kant goudbruin en gaar.
Schep de knoflooksaus met de slamix en de Griekse rauwkost door elkaar en serveer met de gegrilde karbonades en de aardappelschijfjes.

Bron

Www.c1000.nl



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chaootje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chaootje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top