1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. cappuccinomouse met chocolade

cappuccinomouse met chocolade

  • Italiaans, Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 06-09-2007

Ingrediënten 4 personen


2 blaadjes gelatine
50 gram pure chocolade
1 eetlepel oploskoffie
3 eetlepels suiker
250 ml slagroom
8 chocladesticks



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

In een kom ruim koud wter gelatine ca 5 minuten weken
chocolade in stukken breken in in een minikom fijnhakken
in een kopje oploskoffie in 1 eetlepel kokend water oplossen
galetine uitknijpen en al roeren in hete koffie oplossen

Bereidingswijze

In de kom slagroom, suiker en koffiemengsel met eiwitklopper tot dikke, lobbige room kloppen. chocolade luchtig door spatelen. cappuccinomouse overdoen in 4 hoge wijde glaze en in de koelkast ca 1 uur opstijven

Serveertip

Garneren met chocoladesticks



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van miniburg


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van miniburg
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top