1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Zabaglione
  5. Chocolade zabaglione

Chocolade zabaglione

  • Italiaans,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 06-09-2007

Ingrediënten


4 eidooiers
50 gram poedersuiker
50 gram pure chocolade
125 ml marsala
cacao


Verder heb je nodig


Garde, mixer, spatel


Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Klop de eidooiers en het suiker met een mixer in glazen kom tot een zeer bleek mengsel
rasp chocolade fijn en spater hem door het mengsel
spatel het marsala erdoor tot een romige massa
zet de kopjes op een pan met sudderend water. verwarm het al kloppend met een mixer op de laagste stand, of met een garde. Niet warm, dit om schilfen te voorkomen

Schep het mengsel in warme glazen en strooi er cacao over, meteen servere



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van miniburg


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van miniburg
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top