1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Tiramisu
  6. Tiramisu

Tiramisu

  • Italiaans, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 06-09-2007

Ingrediënten 4 personen


300 gr pure chocola
400 gram mascarpore
150 ml double cream, net stijf geklopt
400 ml zwarte koffie met 50 gram poedersuiker, afgekoeld
36 lange vingers (400 gram)
cacao



Heel lekker

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Smelt de chocolade in een kom op een pan met sudderend water. Roer af en toe. Laat de choco iets afkoelen en roer de mascapone en de double cream erdoor

meng de koffie en rum in een kom. doop lange vingers kort in, nat, maar niet slap

zet 4 borden klaar en op elk bord 3 vingers
schep een laag mascaporemengsel erop
doe er weer 3 vingers op, schep er weer een laag van het mengsel erop en weer 3 vingers.

tiramisu minstens 1 uur in de koelkast

Serveertip

Voor het serverren de cacao erop strooien



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van miniburg


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van miniburg
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top