1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Oostenrijkse keuken
  5. Roergebakken Tilapia met chilisaus

Roergebakken Tilapia met chilisaus

  • Oostenrijks, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 06-09-2007

Ingrediënten 4 personen


500 gram tilapiafilet
300 gram schoongemaakte sugarsnaps
sap van halve citroen
zout, versgemalen pepet
2 rode ui in dunne partjes
4-6 eetlepels zoute oosterse chillisaus
1-2 eetlepels sojasaus


Verder heb je nodig


Wok, zeef, kookpan, spatel


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak de sugarsnaps schoon, snijg de tilapis in stukken van 3 cm

Bereidingswijze

Kook de schoongemaakte sugarsnaps in een pan met ruim kokend water in 4-6 minuten beetgaar. spoel ze in een zeef af onder koud water en laat ze goed uitlekken.

Besprenkel de gesneden stukken tilapia met wat citroensap. Wrijf ze met zout en peper.

Verhit de olie in een wok en roerbak de uitpartjes 2-3 minuten. Schep de stukken tilapia erdoor en roerbal nog eens 1-2 minuten. Schep de vis heel voorzichtig om met een spatel

Schep de chilisaus en de rest van het citroensap door de vis en voeg dan de sugarsnaps toe. Warm het gerecht al omscheppend nog even door. Breng op smaak met sojasaus en peper.

Serveertip

Erg lekker met (meergrane, gele) rijst en een salade.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van miniburg


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van miniburg
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top