1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Pangafilet met champignons

Pangafilet met champignons

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 05-09-2007

Ingrediënten 4 personen



  • 4 diepvries panga visfilets
  • 400 gram gele rijst
  • 4 bosuitjes
  • 500 gram sperziebonen
  • 250 gram champignons
  • 6 eetlepels bloem
  • zout en peper
  • 6 eetlepels olie
  • 2 eetlepels ketjap
  • 2 eetlepels citroensap


Pangafilet met champignons
Pangafilet met champignons

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Laat de visfilets ontdooien. Dereid de rijst volgens de gebruiksaanwijzing. Maak de groenten schoon. Snijd de bosuitjes in schuine stukken. Halveer de champignons. Kook de sperziebonen halfgaar en laat ze uitlekken. Wentel de pangafilets licht door de bloem en bestrooi ze met zout en peper.

Bereidingswijze

Verhit 4 eetlepels olie en bak de pangafilets aan beide kanten in 8 minuten gaar. Verhit in de wok de rest van de olie en bak de sperziebonen met champignons 3 minuten. Voeg de bosuitjes toe. Breng het op smaak met ketjap en citroensap. Verdeel de rijst met de groenten over 4 borden en leg de pangafilets erop.

Bron

Super



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top