Andijviestamppot

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 05-09-2007
  • Andijviestamppot

    Andijviestamppot

    Andijviestamppot

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Roer de kruidenmix met de kruidenmix tot een marinade. Laat de braadsticks 30 minuten erin marineren. Verhit de boter in een koekenpan en bak de uitgelekte braadsticks op hoog vuur aan. Braad de sticks op laag vuur in 35 minuten gaar. Keer ze regelmatig en voeg halverwege de rest van de marinade toe. Schil de aardappelen en kook ze in 20 minuten met zout gaar. Verwarm de melk, giet de aardappelen af en stamp ze met de melk tot puree.

Bereidingswijze

Pel de sjalotten en snijd ze in ringetjes. Haal de braadsticks uit de pan en bak de sjalotjes 1 minuut in het achter gebleven bakvet. Voeg 200 ml water toe en breng alles aan de kook. Schep de andijvie door de puree en warm deze even door. Breng de stamppot op smaak met zout en peper. Serveer de andijviestamppot direct met de kip, sjalotjes e njus.

Bron

Super

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten