1. Home
  2. Recepten
  3. Aardappelen
  4. Aardappelsalade
  5. Duitse aardappelsalade
  6. Duitse aardappelsalade

Duitse aardappelsalade

  • Duits, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 07-03-1999

Ingrediënten 4 personen


Naar smaak aardappelen
naar smaak uien (gesnipperd)
naar smaak azijn
naar smaak bouillon (heet)
naar smaak mayonaise
naar smaak bieslook
naar smaak|peterselie



Internet.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

- Aardappeltjes in de schil koken, ze moeten net niet kruimig zijn.
- Meteen pellen en in dunne plakjes snijden.
- Vervolgens meteen vermengen met wat zout, peper, fijngesnipperde
uien, azijn, warme bouillon en mayonaise.
- Dit moet allemaal gebeuren als de aardappels nog warm zijn!
- Garneren met bieslook of peterselie en.... de salade koud serveren.
- Opmerking: Ik heb geen maten bij dit recept omdat ik meestal "uit de
losse hand" kook.
- Je kunt het recept eventueel een beetje varieren door de mayonaise
te mengen met yoghurt, of echte room.
- Een klein uitgeperst knoflookteentje door de salade is ook lekker
(voor de haters niet te veel er doorheen).

Dit recept is te vinden in:



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ikkes


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ikkes
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top