1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Antiliaanse keuken
  5. stoba Papaja (Komkommer salade)

stoba Papaja (Komkommer salade)

Door: marjamaria3

  • Antiliaans, Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 04-09-2007

Ingrediënten 4 personen


Kl.beetje water,ongeveer een eetlepel.
Komkommer.
1 ui.
azijn.
water.
suiker. theelepel.
en sambal. ( badjak of oelek)


ui, azijn water suiker en sambal ( badjak of oelek) Het is het beste als je deze salade een halve of hele dag van te voren maakt. Smaakt hij lekkerder.



Dit is de basis voor iedere stoba Papaja stoba, komkomber stoba (ronde bolletjes die iets op een komkommer lijken) enz.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Komkommer schaven,niet te dun.
ui fijnsnijden.

Bereidingswijze

Gooi alles in een kom.
lekker laten intrekken,het liefs een dag.

Serveertip

Lekker met carni stoba.
recept staat op mijn page.
smullen maar.

Bron

Arletta



Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marjamaria3
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top