1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Multi-culturele keuken
  5. ROERGEBAKKEN BOSPEEN MET SESAMZAAD

ROERGEBAKKEN BOSPEEN MET SESAMZAAD

Door: deonart

  • Multi-cultureel, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 04-09-2007

Ingrediënten 4 personen


1 bos bospeen - 4 lente uitjes - 2 e zonnebloem olie - 1 teentje knoflook, geperst - 1 e appelstroom - zout - peper - 1 e geroosterd sesamzaad



Knapperig roergebakken worteltjes. Het is weer tijd om appelstroop aan te schaffen!!!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Schil peentjes en verdeel de dikker peentjes in het lente. Laat aan elke peen een stukje groen zitten. 2. Snijd lente uitjes diagonaal in schuine plakken van vijf centimeter lang. 3. Verwarm olie in pan en roerbak peentjes op hoog vuur voor drie tot vier minuten lang. 4. Voeg lente uitjes en knoflook toe en bak verder mee voor vier minuten. 5. Voeg appelstroop toe en maak op smaak met zout en peper. 6. Bak even door tot alle ingredienten goed vermengd is in smaak. 7. Doen gerecht in serveerschaal en garneer met geroosterd sesamzaadjes.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top