1. Home
  2. Recepten
  3. Likeur
  4. Sake
  5. Teriyaki runderstoofvlees

Teriyaki runderstoofvlees

Teriyaki runderstoofvlees
Teriyaki runderstoofvlees
  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 29-08-2007

Stoofvlees met veel sojasaus. Komt heerlijk uit de slow-cooker.

Deel dit recept

Ontdek meer:


Ingrediënten 4 personen


650 gram runderlende, in blokjes van 3 cm.
1 grote groene paprika, in 8 reepjes
1 theelepel olie
200 gram taugé
80 gram oesterzwammen, in reepjes van 0,5 centimeter
Teriyaki-saus:
200 ml donkere sojasaus
200 ml sake
300 ml mirin
2,5 eetlepels suiker

















Verder heb je nodig


Slow-Cooker

Voorbereiding

Doe alle ingrediënten voor de teriyaki-saus in een steelpan en breng dit mengsel boven middelhoog vuur aan de kook.

Bereidingswijze

Verhit de olie en roerbak het vlees kort aan.
Doe het vlees in de slow-cooker.
Bak in het bakvet de tauge, de reepjes paprika en de oesterzwammen ca. 3 minuten.
Schep ze uit de pan op het vlees in de slow-cooker.
Giet de warme saus over de groente en het vlees in de slow-cooker.
Doe de deksel op de slow-cooker en laat 6-8 uur stoven.


Dit recept is te vinden in:

Serveertip

Heerlijk met witte rijst en roerbakgroenten.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van happyfeet


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van happyfeet
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Volgend recept
Top