
Pan (hapjes- of kookpan); bakspaan; voorverwarmde schaal
Een fijn (vegetarisch) bij- of hoofdgerecht. Door de walnoten en kervel komt de fijne smaak van de koolrabi goed tot zijn recht.
Met slagroom en extra walnootolie: ca. 265 kcal pp. Koolrabi bevat veel vitaminen en mineralen.
Het grote boek met de heerlijkste gezonde recepten (Culinaire Boekerij)
Bragx 04-01-2014
Ik heb kookroom van de Lidl gebruikt. Ik heb geen kervel gebruikt, maar wel een klein beetje van het groen van de koolraap. Voor de kinderen heb ik het groen eruit gelaten en er stukjes sinaasappel door geroerd. Voor de volwassenen heb ik er een beetje witte wijn bijgedaan en Danish blue kaas. Het was heel geslaagd iedereen vond het lekker. Ik had pompoensoufflé als bijgerecht, dit combineerde goed. Bedankt voor dit leuke, snelle recept!
Shark100 04-12-2012
Hola Sjakkus, Ik had het als hoofdgerecht gegeten. Volgende keer toch is met rijst of aardappelen proberen. Iets overheerste in mijn eten wat ik niet heel lekker vond. Wellicht de kervel. Ik heb gedroogde gebruikt, wellicht iets teveel van in gemieterd. Als slagroom heb ik provomel soya cuisine gebruikt. Wellicht ook niet top!!. Tips zijn welkom:-).
Thx anyway voor recept. Mvg, Shark323