Toscaanse varkenshaas met romige tagliatelle

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 21-08-2007
  • Toscaanse varkenshaas met romige tagliatelle

    Toscaanse varkenshaas met romige tagliatelle

    Toscaanse varkenshaas met romige tagliatelle

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 bakje basilicum
350 g tagliatelle
zout
1 Toscaanse varkenshaas à ± 350 g
4 el olijfolie extra vierge (C1000)
700 g trostomaten,
in dunne plakjes
versgemalen peper
2 el balsamicoazijn (C1000)
80 g verse roomkaas met kruiden (bijv. Boursin)
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 580,71 kcal
Koolhydraten 69,97 g
Eiwitten 33,37 g
Vetten 17,49 g

Bereidingswijze

Pluk de blaadjes basilicum van de steeltjes en snijd de blaadjes met een scherp mes in dunne reepjes.
Kook de tagliatelle in ruim water met zout beetgaar.
Bak het vlees in 2 el van de olie volgens de aanwijzingen op de verpakking rondom bruin en gaar.
Leg de tomatenplakjes dakpansgewijs op een platte schaal. Bestrooi met peper en zout naar smaak.
Verdeel de basilicum erover en druppel de rest van de olie en de azijn erover.
Giet de tagliatelle af maar vang 1/2 dl van het kookwater op. Roer er de in stukjes verdeelde kaas door en schep het mengsel door de tagliatelle. Snijd het vlees in plakjes en serveer met de salade en de tagliatelle.

Bron

www.c1000.nl

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten