1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Saté met rauwkost en gepofte aardappel

Saté met rauwkost en gepofte aardappel

  • , Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 20-08-2007

Ingrediënten 4 personen


500 g satévlees
2 bakken pofaardappelen met yoghurtknoflooksaus à 4 stuks (CêlaVíta)
1 zak boterzachte sla à 100 g (C1000)
1 bak Catalaanse rauwkost
à 400 g (C1000)
½ kuipje Javaanse pinda satésaus (Conimex)



Saté met rauwkost en gepofte aardappel
Saté met rauwkost en gepofte aardappel
Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Prik het vlees aan de satéstokjes.
Bereid de aardappels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de sla over een schaal en schep de rauwkost erop.
Rooster de saté op het rooster boven een gloeiende barbecue rondom bruin en gaar.
Breng intussen 1½ dl water met de mix voor satésaus al roerende aan de kook. Serveer het vlees met de satésaus, de aardappelen met de yoghurtknoflooksaus en geef de salade er apart bij.

Bron

Www.c1000.nl



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chaootje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chaootje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top