1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Taart
  5. hartige taart met knakworst en doperwtjes

hartige taart met knakworst en doperwtjes

Door: chaootje

  • , Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 19-08-2007

Ingrediënten 4 personen


1½ el olijfolie traditioneel (C1000)
1 zak uienringen à 350 g (C1000)
1 blik hartig taartdeeg (of croissantdeeg) (Danerolles)
4 tomaten, in partjes
1 bakje champignons à 250 g, in plakjes
1 pak knakworst à 200 g (Zwanenberg), in schuine plakjes
peper, zout
150 g pizzakaas (Finello)


hartige taart met knakworst en doperwtjes
hartige taart met knakworst en doperwtjes

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit de olie en fruit de uiringen goudgeel en glazig.
Rol het deeg uit en bekleed een met bakpapier beklede lage taartvorm met het deeg (ø 28 cm).
Verdeel de uien, de tomaten, de champignons en de worst erover. Bestrooi met peper en zout naar smaak en strooi de kaas erover.
Bak de taart in een voorverwarmde oven in ± 30 min. lichtbruin en gaar.

Bron

Www.c1000.nl



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chaootje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top