1. Home
  2. Recepten
  3. Cottage cheese
  4. Rosbief Gevuld (Montignac)

Rosbief Gevuld (Montignac)

  • Montignac, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 06-03-1999

Ingrediënten 4 personen


8 Plakken rosbief (iets dikker gesneden), 2 eetlepels mayonais (uiteraard Montignac), 4 eetlepels cottage-cheese, 1 lente-uit of kleine prei, 2 eetlepels dille, 1/2 krop ijsbergsla, radijsjes (in heel dunne plakjes) voor de garnering : 4 blad lollo rosso, 2 (vlees)tomaten, 4 radijzen, 4 takjes dille



Heerlijk voorgerecht/lunch volgens de methode montigna

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

In een kom de mayonaise, cottage cheese, lente=-ui of prei en dille mengen. Radijs in dunne plakjes snijden. Deel van het mengsel over de tomaten verdelen.

Bereidingswijze

Roer de klein gesneden ijsbersla en radijsjes door de rest van het mayonaisemengsel tot salade. Leg de plakken rosbief op een plank en strooi er peper en zout over. Leg op elk plakje een deel van de salade en rol de rosbief op, steek ze zonodig vast met een cocktail-prikker. Leg op een bord een blad sla en leg daarop 2 gevulde rosbief rolletjes. Zet er en gevulde tomaathelft bij en garneer de bordjes met de overgebleven radijzen en een takje dille.

Dit recept is te vinden in:

Serveertip

Met zilvervliesrijst is het een volwaardige maaltijd.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van dankbaar


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van dankbaar
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top