Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. matzepannenkoeken * *

matzepannenkoeken * *

Door: ellentje

  •  
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 06-03-1999

Ingrediënten


3 Matzes
4 eieren
zout
3 eetlepels boter
zure room
jam, suiker, kaneel



Gewoon lekker anders

Ontdek meer:

Voorbereiding

Breek de Matzes in stukjes. Laat deze 1 a 2 minuten wellen in heet water. Haal de matzes uit het water en laat de matzes uitlekken op een vergiet

Bereidingswijze

Klop de eieren los met het zout en voeg de matzes toe.
Verwarm de boter tot die warm wordt, voeg dan het mengsel van eieren en matzes toe. U kunt het mengsel bakken als een pannenkoek of losroeren.

Serveertip

Serveren met jam en/of zure room, suiker en kaneel.



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ellentje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top