1. Home
  2. Recepten
  3. ananaspunch

ananaspunch

Door: spikkertje

  •  ,
  • Geplaatst op 30-08-2004

Ingrediënten


Wijn, Rum



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm in een pan de inhoud van een fles zoete witte wijn en voeg er de fijngesneden ananas, het ananassap en eventueel voor mensen die van extra zoet houden een beetje suiker toe. Het mengsel moet heet worden maar MAG NIET KOKEN!!! Giet er een lepel verwarmde rum bij en steek de alcoholdamp aan. Verdeel daarna de drank over de glazen.

Serveertip

Heerlijk bij een pittige maaltijd.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van spikkertje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top