1. Home
  2. Recepten
  3. [b]Henrike?s meloenijs ginger ale

[b]Henrike?s meloenijs ginger ale

Door: henrike31

  •  ,
  • Geplaatst op 31-07-2005

Ingrediënten


Vruchtensap, Gin



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Pureer het vruchtvlees van 1 galiameloen samen met het sap en de fijngeraspte schil van 1 citroen. Roer 200 ml ginger ale door de meloenpuree en schenk het
meloenmengsel in een lage diepvriesdoos en laat de massa onafgedekt in de diepvries in 2-3 uur bevriezen.
Haal elk uur de ijskristallen vanaf de rand los met een vork, zodat een rulle massa ontstaat. Verdeel het ijs over vier coupes.

Serveertip

Neem i.p.v. de ginger ale en citroen een flesje nep-breezer van de Lidl, lime-smaak!



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van henrike31
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top