1. Home
  2. Recepten
  3. bbq apero

bbq apero

  •  ,
  • Geplaatst op 13-09-2003

Ingrediënten


Wijn



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Zet alle flessen uren vooral in de ijskast, behalve de siroop.

Per liter apero (6 tal glazen):
50 ml limonadesiroop (tropical o.i.d.)
aanlengen met 350ml rode wijn tot 400ml,
verder aanlengen met 100ml safari tot 500ml,
verder aanlengen met 400ml spuitwater/spa rood tot 900ml. Als je dit een beetje vlotjes doet, kom je tot 1l ipv 900ml en heb je direct je eigen versie!

Serveertip

Serveer met ijs en event een schijfje van een citrusvrucht



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kris-b2


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kris-b2
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top