1. Home
  2. Recepten
  3. bissschopswijn

bissschopswijn

Door: tusele1

  •  ,
  • Geplaatst op 31-07-2004

Ingrediënten


Anders



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Giet de wijn in een pan. Boen de sinaasappel on der de kraan schoon. Snijd de sinaasappel in 2-en. Prik de kruidnagels in de schil van de sinaasappel. Doe de sinaasappelhelften met de kruidnagels en het stukje pijpkaneel in de wijn. Verwarm de wijn. De wijn mag niet koken!! Schakel de hittebron uit en laat het mengsel een tijdje trekken. Verwijder sinaasappel, kruidnagel en kaneel. Warm de wijn op en voeg suiker na smaak toe. Voeg evt. 1 glaasje cognac toe

Serveertip

Idee om kado te geven
Leuk om een mooi label met het recept te maken
Kruidnagels in sinaasappel prikken.
Met raffia een kaneelstokje + sinaasappel met kruidnagels om hals van de fles hangen.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tusele1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top