1. Home
  2. Recepten
  3. ananaspunch

ananaspunch

Door: vivianesbar

  •  ,
  • Geplaatst op 11-07-2003

Ingrediënten


Rum, Anders, Vruchtensap



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de ananas in schijfjes en zorg ervoor dat je enkel het vruchtvlees overhoudt (verwijder de schil en het harde gedeelte binnenin). Schenk de rum Amaretto en appelsap in een kom, dompel er de stukjes verse ananas in, even roeren en laat de kom minstens twee uur rusten in de koekast. Daarna het drankje overgieten in een grotere bowl en giet er de schuimwijn en mineraalwater bij. Voorzichtig mengen en schenken in cocktailglazen.

Serveertip



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vivianesbar
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top