1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Vanillesaus

Vanillesaus

  • Internationaal, Saus/dressing
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 04-03-1999

Ingrediënten


Kwart liter melk-2 eidooiers-3 eetl.suiker-2 theel.custardpoeder of maizena-1/2 theel.vanille-essence


Verder heb je nodig


Magnetron


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Nvt

Bereidingswijze

Breng de melk in een litermaat op de hoogste stand aan de kook.klop de eidooiers met de suiker en de custard(maizena)met de mixer licht en luchtigklop de bijna kokende melk door het ei mengsel-zet de saus op 750 watt 3 min. in de magnetron-en klop elke minuut met de garde goed door- de saus mag net tegen de kook aankomen het is klaar als de saus licht gebonden is

Serveertip

Nvt



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van saya


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van saya
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top