Eggnogg.

Deel dit recept

Ingrediënten
Whiskey, Rum, Melk
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Klop het eigeel van de 12 eieren niet te stijf en voeg daarbij 170 gram poedersuiker.Roeren tot er een gladde schuimmassa ontstaat. Voeg aan dit mengsel een liter melk,6 dl whisky en 3 dl rum toe. Klop in aparte kommen 1 liter slagroom en de twaalf eiwitten.Meng alle ingrediënten dan voorzichtig door elkaar en strooi er vervolgens wat nootmuskaat op.

Serveertip

Strooi op ieder tasje een beetje nootmuscaat naar smaak.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

ghislaine000 avatar
ghislaine000

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten