1. Home
  2. Recepten
  3. anti - fresh (antivries)

anti - fresh (antivries)

  •  ,
  • Geplaatst op 18-08-2002

Ingrediënten


Whiskey, Gin, Pisang ambon



anti - fresh (antivries)
anti - fresh (antivries)
Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Giet in een flinke kan gelijke delen van alle dranken bij elkaar tot de kan voor ongeveer 3/4 gevuld is. flink wat ijsblokjes erbij en schijfjes citroen en sinaasappel. Daarna de kan verder vullen met Sweppes lemon.

Serveertip

Serveren in kleine glaasjes! Dit is een behoorlijk sterk drankje, hoewel het makkelijk wegdrinkt. Let op je gezondheid!

De anti-vries achtige kleur (fluorescerend blauw, vandaar de naam) doet het altijd goed onder blacklights!



**Met dank aan bar Carolls, Platja d Aro Spanje.**



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sadkingbilly


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sadkingbilly
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top