Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Spoom
  4. Spoom

Spoom

Door: llheks

  •  
  • Geplaatst op 18-07-2002

Ingrediënten


Wijn



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Zoet een lichte wijn (wit, rose, beaujolais) aan met suiker, eventueel een
smaakje te geven (citroenschil, kaneelstok, vanillestok, lindebloesem), de
hele boel in te vriezen en het vervolgens te schaven/raspen/crushen. Dat
gaat natuurlijk het makkelijkst als je het in klontjes (zakjes)
voorportioneert.

Dit schaafsel vul je vervolgens bij met champenoise en een leuk garneer-
frutseltje.

Serveertip

Tip:
heb je geen ijsmachine of zin om je ijs om het kwartier om te roeren, maak
dan een granite (=schaafijs, slush puppie).



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van llheks
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top