Kip Met Cayennepeper

  • Turks, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 03-03-1999

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 kg kipfilet, 1 eetlepel boter, 1 fijngehakte ui, 1 eetlepel bloem, 1/2 eetlepel tomaten-
saus, 1/2 eetlepel, cayennepeper, 1 theelepel zout, 1 laurierblad, enkele peper-
korrels, 3 tenen knoflook, 1 kopje witte wijn, 2 1/2 glas vleesbouillon.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

kipfilet kleinsnijden, ui fijnhakken.

Bereidingswijze

doe de stukjes kipfilet in de pan en bak ze bruin, voeg de ui toe en na enkele minuten
de tomatensaus en de bloem.(goed roeren)
Voeg de wijn toe en laat dit alles even koken. voeg de overige ingredienten toe
en roer alles nog een keer goed door.
Sluit de pan en laat het gerecht op een zacht vuur 30 minuten sudderen.

Serveertip

lekker met rijst!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten