1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Indonesische keuken
  5. rijst met pilaf

rijst met pilaf

  • Indonesisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 03-03-1999

Ingrediënten 3 personen


Ca 4 ons kipfilet-
1 ui-
knoflook- en paprikapoeder-
1/2 blik perzikken-
2 el ketjap-
2 theel. sambal-
1 blikje tomaten puree.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kipfilet in stukjes snijden -
perzikken in stukjes snijden en goed uit laten lekken -
ui in stukjes hakken.

Bereidingswijze

Bestrooi de kipfilet met zout peper en de knoflook- en paprikapoeder. -
Kip aanbraden, ui toevoegen en op half-hoog vuur bruin braden. -
Voeg de sambal, ketjap en tomatenpuree toe aan de kip. -
Doe het sap van de perzikken erbij tot de gewenste dikte. -
Doe de stukjes perzik erbij en laat het geheel nog 10 minuten sudderen. -

EET SMAKELIJK

Serveertip

Te serveren met witte rijst



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jen_m_m


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jen_m_m
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top