1. Home
  2. Recepten
  3. thee-sorbet

thee-sorbet

  •  ,
  • Geplaatst op 10-11-2002

Ingrediënten


Thee, Wijn



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Week de gelatine in koud water(apart voor de gelatine dus en niet voor de drank).
Breng het water aan de kook.
Laat het theezakje erin trekken tot de thee vrij sterk is.
Knijp de gelatine uit en los die in de thee op.
Voeg de suiker bij de thee en roer tot die is opgelost. Voeg de wijn toe en laat het geheel afkoelen. Giet het over in een diepvriesdoos en laat het in de vriezer ijs worden. Roer het elk half uur om, om de vorming van grote ijskristallen te voorkomen. Schep per persoon twee bolletjes ijs in een hoog glas en garneer met een kaneelbiscuitje

Serveertip

Garneer met chocoladefiguurtjes of iets anders feestelijks!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marijma


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marijma
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top