1. Home
  2. Recepten
  3. sangria

sangria

  •  ,
  • Geplaatst op 23-11-2003

Ingrediënten


Wijn



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Vermeng de wijn in een grote kan met een scheutje cognac, scheutje sinaasappellikeur, het sinaasappelsap en de kandijsuiker.
Roer het geheel door tot de kandijsuiker is opgelost. Snijd de sinaasappelen en citroen met schil en al in partjes en doe deze bij het wijnmengsel.
Laat de sangria in de koelkast door en door koud worden en serveer hem daarna met ijsblokjes.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van catweezel


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van catweezel
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top