1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Franse keuken
  5. eendenborst

eendenborst

Door: Dutch4you

  • Frans, Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 02-03-1999

Ingrediënten 4 personen


4 st eendenborsten
75 gr boter
200 gr frambozen
1 st citroenschil geraspt
8 el frambozenjam
2 el frambozen azijn
? dl port
?dl rode wijn
2 tl ma?zena



Eendenborst met frambozensaus

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm wijn, port, frambozenazijn en frambozenjam met het citroenschilletje. Laat het zachtjes tot 2/3 inkoken. Zeef eventueel de pitjes eruit en bind met een beetje ma?zena. Laat hierin de van kroontjes ontdane frambozen doorwarmen. Zout en peper de eendeborsten. Verhit de boter tot ze bruin wordt en bak de eendeborsten, eerst met de velkant, dan aan de andere kant, tot ze goudbruin van buiten en rose van binnen zien. Serveer met de frambozensaus.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Dutch4you
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top