1. Home
  2. Recepten
  3. champagne-aperitief voor alle feestdagen.

champagne-aperitief voor alle feestdagen.

Door: kokenmetluigi

  •  ,
  • Geplaatst op 22-08-2002

Ingrediënten


Champagne, Anders



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe 20 cc. siroop in een flute en vul het glas op met Champagne.Afhankelijk van de smaak van de gasten pas je de Champagne aan,sec[droog] of demi sec[half droog].

Serveertip

Versier het glas met een stukje fruit,bv.een framboos in het glas,een dun schijfje sterfruit op het glas.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kokenmetluigi
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top