Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Vissoep

Vissoep

Door: lekkersmullen

  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 02-03-1999

Ingrediënten 2 personen


250 gr visfilet (bv kabeljauw) - 20 gr gekookte garnalen - 50 gr schoongemaakte mosselen - 2 grote tomaten, ontveld en ontdaan van zaadjes - 1 liter visbouillon (van tablet) 2 eetl. fijngehakte peterselie - peper - zout



Montignac (Vet maaltijd)

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Spoel de vis af onder koud stromend water en dep deze droog. Snijd de visfilet in smalle repen. Snijd de ontvelde tomaten in blokjes. Breng de visbouillon aan de kook en voeg de stukjes vis en de mosselen toe. Laat de soep 5 min. zachtjes koken zodat de vis gaar kan worden. Roer er de peterselie door en breng de soep op smaak met peper en zout. Strooi er de garnalen over.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekkersmullen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top