1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Krabsalade

Krabsalade

Door: xsaskiax

  • Nederlands, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 28-02-1999

Ingrediënten 4 personen


1 blikje krab (of wat krabsticks)
4 stengels bleekselderij
2 tomaten
3 sinasappels
4 eetl. mayonaise
2 eetl. tomatenketchup
2 eetl. koffieroom
2 thl. citroensap
1 thl. dille
4 bl. sla



Lekker voorgerechtje( volgens mijn gasten

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Sinasappels dik schillen zonder vlies, daarna
in plakjes snijden.
bleekselderij in dunne reepjes snijden, tomaat in partjes, en de krab in stukjes snijden.
Krab, sinasappel , bleekselderij en tomaat
door elkaar scheppen.
De rest van de ingredienten mengen tot een sausje.
Blaadjes sla over bordjes of glazen verdelen
krabmengsel erop verdelen en vlak voor serveren sausje erover schenken.
event. wat paprikapdr. erover strooien.
schenken



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van xsaskiax
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top