Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Spoom
  4. spoom

spoom

Door: snuffel_c

  •  
  • Geplaatst op 29-01-2000

Ingrediënten


Champagne



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Neem een champagneflute en schenk hierin de cassislikeur, houd het glas iets schuin en laat er het bolletje citroenijs in glijden. Vervolgens schenkt men er voorzichtig de champagne bij.

Serveertip

Geef hierbij een sorbetlepel. En de spoom kan men serveren tussen het voorgerecht en het hoofdgerecht.



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van snuffel_c
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top