Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Spoom
  4. spoom

spoom

Door: francy_a

  •  
  • Geplaatst op 17-01-2000

Ingrediënten


Champagne



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng ? liter van de champagne met het citroensap en 1 eetl van de suiker. Verdeel het mengsel over een ijsblokjesbakje. Laat het in de diepvries bevriezen. Laat de rest van de champagne in de koelkast door en doorkoud worden. Bestrooi de plakjes citroen aan beide kanten met suiker. Maak de ijsblokjes fijn in een Keukenmachine. Verdeel ze over de hoge champagneglazen. Schep in ieder glas een bolletje sorbetijs en schenk er de ijskoude champagne op. Garneer met een half plakje besuikerde citroen.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van francy_a
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top