Andijviestamppot Met Banaan En Kerrie

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 27-02-1999

Lekker anders, lekker zoet

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 teentjes knoflook
2 stevige bananen
anderhalve eetlepel kerrie
2 zakjes aardappelpuree a la minute (geen melk nodig!)
400 gram panklare andijvie
35 gram gebakken uitjes
40 gram pinda's

Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 409,76 kcal
Koolhydraten 55,40 g
Eiwitten 11,41 g
Vetten 14,42 g

Bereidingswijze

Pel en snipper de knoflook. Snij de babanen in plakjes. Bak de knoflook en de banaan 3 minuten. Voeg de kerrie toe en bak deze even mee. Bereid de puree. Schep de puree, banaan-knoflook, andijvie en de gebakken uitjes door elkaar. Strooi de pinda's erover.

Serveertip

Voor niet-vegetariers zoals ikzelf: eet met kipsate.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

didoroelofsen867 avatar
didoroelofsen867 07-11-2019

Oh gatver wat goor lijkt mij dit! Kan SW de recepten van voor 2000 eraf gooien?

biogek avatar
biogek 07-11-2019

Ik ben het volkomen met je eens Eugeni maar ik vind het idee leuk en bekijk zelf wel hoeveel aardappels ik hiervoor gebruik. Ik moet de andijvie uit mijn biologische groenteabonnement nog opmaken en aangezien we deze week nog niet vegetarisch gegeten hebben wil ik dit wel proberen, quiche heb ik wel genoeg gehad.. We eten minstens 2 keer per week vegetarisch.

Eugeni avatar
Eugeni 02-11-2019

idee is mss leuk maar pakjes aardappelpuree... :/ dat ga ik nog niet eens proberen. maak het eens met verse aardappels, vertel hoeveel aardappel er nodig is: dan kan het op een site die SMULweb heet ;-)

josinedijkstra496 avatar
josinedijkstra496 21-03-2016

Heerlijk recept, dank!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten