Andijviestamppot Met Banaan En Kerrie
- Vegetarisch, Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 27-02-1999
Lekker anders, lekker zoet
Ingrediënten 4 personen
4 teentjes knoflook2 stevige bananen
anderhalve eetlepel kerrie
2 zakjes aardappelpuree a la minute (geen melk nodig!)
400 gram panklare andijvie
35 gram gebakken uitjes
40 gram pinda's
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde | Eenheid |
---|---|
Energie | 409,76 kcal |
Koolhydraten | 55,40 g |
Eiwitten | 11,41 g |
Vetten | 14,42 g |
Bereidingswijze
Pel en snipper de knoflook. Snij de babanen in plakjes. Bak de knoflook en de banaan 3 minuten. Voeg de kerrie toe en bak deze even mee. Bereid de puree. Schep de puree, banaan-knoflook, andijvie en de gebakken uitjes door elkaar. Strooi de pinda's erover.
Serveertip
Voor niet-vegetariers zoals ikzelf: eet met kipsate.
Laatste reacties
Oh gatver wat goor lijkt mij dit! Kan SW de recepten van voor 2000 eraf gooien?
Ik ben het volkomen met je eens Eugeni maar ik vind het idee leuk en bekijk zelf wel hoeveel aardappels ik hiervoor gebruik. Ik moet de andijvie uit mijn biologische groenteabonnement nog opmaken en aangezien we deze week nog niet vegetarisch gegeten hebben wil ik dit wel proberen, quiche heb ik wel genoeg gehad.. We eten minstens 2 keer per week vegetarisch.
idee is mss leuk maar pakjes aardappelpuree... :/ dat ga ik nog niet eens proberen. maak het eens met verse aardappels, vertel hoeveel aardappel er nodig is: dan kan het op een site die SMULweb heet ;-)
Heerlijk recept, dank!