1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Turkse keuken
  5. Gevuld Turks Brood

Gevuld Turks Brood

  • Turks, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 27-02-1999

Ingrediënten 4 personen


1 Turks brood, 3 el. boter, 2 teentjes knoflook, 500 gr. rundergehakt, 150 gr. roerbakgroenten, 2 el. italiaanse kruiden, 1 zakje bechamelsaus, 1 kuipje paturain (150gr)



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 200 graden,
brood uithollen,
knoflook fijnhakken,
gehakt rulbakken,
bechamelsaus maken.

Bereidingswijze

Knoflook aan verhitte boter in braadpan toevoegen en hiermee de binnenkant van het brood besprenkelen. Aan het gehakt de groenten en de kruiden toevoegen. Door de saus de paturain roeren en dat door het gehakt mengen. Vul het brood met het mengsel en bak het ongeveer 15 minuten in de oven af.

Serveertip

Lekker met een tomatensalade.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mariel


Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mariel
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top