1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Tonijnsalade Met Stokbrood

Tonijnsalade Met Stokbrood

Door: esthe

  • Nederlands, Brood
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 23-02-1999

Ingrediënten 4 personen


2 bl. tonijn naturel/ 2 sjalotjes/ 4 eetl. mayonaise/ 2 eetl. slagroom/ 1/2 eetl. citroensap/ zout / peper/ 1 krop ijsbergsla/ 1 bruin stokbrood/ 2 eetl. tomatenketchup/ 2 tl. kappertjes/ 1 bakje yoghurtdressing(johma)/



Lekker ,makkelijk en snel klaar te maken.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Tonijn in zeef uit laten lekken. Intussen sjalotjes pellen en heel fijn snipperen.In kom tonijn met vork fijnprakken. Toevoegen sjalotjes, mayonaise, slagroom en citroensap. Goed door elkaar mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Sla schoonmaken en in dunne reepjes snijden. Stokbrood in 4 gelijke stukken snijden. Stukken overlangs doormidden snijden zodat het stokbrood aan 1 zijde vast blijft zitten. Stokbrood openvouwenen de binnenzijde dun besmeren met tomatenketchup.1/4 Deel van de sla over het stokbrood verdelen. Tonijnsalade erop scheppen. Garneren met kappertjes. Rest van de sla overdoen in schaalen dressing erover sprenkelen.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van esthe
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top