Hogaarse Goulash Soep

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 60-120 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
1kg runderpolet in blokjes 1kg aardappellen in blokjes 50gr boter of margarine 2 grote uien 2theelepels rode paprika poeder
10 kleine worteltjesin plakjes van een halve cm gesn 2 grote tomaten 1 eetlepel tomaten pure 3 takjes gehakte peterselie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
een grote soeppan met een flinke polllepel

Bereidingswijze

fruit de fijngesnede uien in de boter goudgeel roer de paprika poeder er door en voeg het vlees en tomatenpure erbij zout het en laat dit stoven tot het verdampt is voeg pas daarna telkens wat warm water toe tot het vlees zacht is doe nu de worteltjes erbij en de rauw gesnede aardappeblokjes leng dit aan met anderhalf liter water zout naar smaaken voeg als alles goed gaar is de peterselie er aan toe probeer dit eerst klaar te maken zonder toevoeging van een pakje honig goulash soepals je het er wel door doet dan in gedeeltes toevoegen om klont vorming te voorkomen

Serveertip

in een diep soep bord

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

paulassmulkoek avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten