Tete De Veau

  • Regionaal, Lunch/Brunch
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 21-02-1999

Maastrichtse kalfsragout

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
500 gr kalfspoulet
500 gr kalfsgehakt
250 champignons
1 ui
2laurierblad
zout+peper
tomatenpuree blikje
maizena
scheut madera
paar gekookte eieren
handvol kleine augurken
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

champignons snijden
2 eieren koken
augurken snijden
balletjes draaien van gehakt

Bereidingswijze

kalfspoulet opzetten ,juist onder water, zacht koken
z+p=laurierblad fijngesneden ui erbij
na half uur het kalfsgehakt in bolletjes draaien en erbij doen.
champignons in plakken apart kokenen ook erbij
tomatenpuree toevoegen, massa binden met maizena. op smaak maken..
scheut medera erbij

Serveertip

opdienen met schijfjes gekookt ei en schijfjes augurk
serveren met brood

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten