1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Tiramisu
  6. Tiramisu

Tiramisu

Door: mariel

  • Italiaans, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 20-02-1999

Ingrediënten 2 personen


1 blaadje witte gelatine, half blik mangoschijven, 125 gr. mascarpone, 50g suiker, halve dl. koffielikeur (bijv. Amaretto), halve dl. sterke koffie, 75 gr. speculaas, cacao.



Lekker toetje

Ontdek meer:

Voorbereiding

Gelatine 5 minuten weken in koud water,
mangoschijfjes uit laten lekken en pureren. Gelatine uitknijpen en oplossen in het mangosap.

Bereidingswijze

Mascarpone losroeren, gelatine, suiker en mangopuree erdoor roeren. Koffielikeur door de koffie roeren. De speculaasjes ermee besprenkelen. Leg onderin een schaal de speculaasjes, verdeel hierover een laag mascarponecreme dan weer een laag speculaasjes en als laatste een laagje mascarponecreme. Laat de tiramisu 1 uur opstijven in de koelkast en bestuif hem met cacao voor het opdienen.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mariel
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top